چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • برخورد عجیب یک گوزن با عابر پیاده در اوکراین /فیلم

  • مذاکره استقلال با دراگان اسکوچیچ؟

  • رقمی که پنتاگون از جنگ با ایران لو نداد

  • کافر همه را به کیش خود پندارد

  • غدیر تا ولایت فقیه؛ امتدادی ناگسستنی

  • رزمایش ناتو به رهبری آمریکا در دریای بالتیک

  • نماهنگ مقام والا حیدر / حسین ستوده

  • مقابل توطئه‌های دشمنان ایستاده‌ایم

  • توییت حساب ایکس خبرگزاری صداوسیما

  • تصادف خونین در کمربندی سمنان به سرخه

  • محسن چاوشی به دیوارنگاره ولیعصر راه یافت

  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 395721
    تاریخ انتشار: 07/اسفند/1403 - 13:10
    پیگیری کاهش مبلغ وام مسکن در مجلس

    پیگیری کاهش مبلغ وام مسکن در مجلس/ وام ۶۵۰ میلیونی ساخت مسکن به ساخت مسکن کمکی نمی کند

    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در خصوص تغییرات اخیر و کاهش مبلغ وام مسکن و تاثیر آن بر روند ساخت مسکن و مشکلات اقتصادی مردم به بیان توضیحاتی پرداخت و بر اهمیت پیگیری این مسئله در مجلس و ضرورت رفع موانع در مسیر تسهیلات مسکن تأکید کرد.

    پیگیری کاهش مبلغ وام مسکن در مجلس/ وام ۶۵۰ میلیونی ساخت مسکن به ساخت مسکن کمکی نمی کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،  ضا صدیقی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، درباره تصمیم بانک مرکزی مبنی بر کاهش مبلغ وام مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان گفت: مبلغ وام مسکن که قبلاً توسط شورای عالی مسکن ۸۰۰ میلیون تومان مصوب شده بود، به ۶۵۰ میلیون تومان کاهش یافته است. این کاهش مبلغ در شرایط تورمی کنونی، قطعا تأثیر منفی بر ساخت مسکن خواهد داشت. به خصوص که هفت ماه تأخیر در پرداخت این وام، مشکلات بسیاری برای مردم ایجاد کرده است. در واقع، کاهش این مبلغ نه تنها به ساخت مسکن کمک نمی‌کند، بلکه بر مشکلات مردم نیز می‌افزاید.

     
    وی ادامه داد: در شرایط کنونی، ساخت مسکن یکی از نیازهای اصلی مردم است و کاهش مبلغ وام مسکن، باعث می‌شود که این نیاز برطرف نشود. در مجلس در تلاشیم که این موضوع را پیگیری کنیم و امیدواریم بتوانیم مبلغ وام را به حداقل ۸۰۰ میلیون تومان بازگردانیم تا بتوانیم گام موثری در راستای حل مشکلات مسکن مردم برداریم هر چند همین مبلغ هم کافی نیست.
     
    این نماینده مجلس دوازدهم اشاره کرد: یکی از مشکلات اساسی در بازار مسکن، تأمین اعتبار از طریق بانک‌ها است و کاهش وام ساخت مسکن، فشار بیشتری به مردم و سازندگان وارد می‌آورد. ما در جلساتی که با انبوه‌سازان داشتیم، متوجه شدیم که کاهش این مبلغ مشکلات جدی‌تری برای ساخت مسکن به وجود خواهد آورد. این تصمیم موجب نارضایتی بسیاری از شرکت‌ها و سازندگان شده است و قطعاً بر روند ساخت و ساز تأثیر منفی خواهد گذاشت.
     
    این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین اشاره کرد: در این شرایط، پیگیری این موضوع در مجلس ضروری است. ما در مجلس قصد داریم تا جلساتی را با مسئولین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی برگزار کنیم تا این مسئله را پیگیری کنیم. البته با توجه به شرایط کنونی و استیضاح وزیر، ممکن است کمی روند این پیگیری‌ها طولانی‌تر شود، ولی قطعا این موضوع را دنبال خواهیم کرد.
     
    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص تغییرات جدید در نظام پلکانی وام‌ها نیز گفت: در گذشته وام‌ها به صورت پلکانی پرداخت می‌شدند، یعنی از مبالغ کمتر آغاز و به تدریج افزایش می‌یافتند. اما حالا این سیستم برداشته شده و این خود باعث مشکلاتی برای افرادی شده که قصد دارند در ابتدای مسیر اقدام به ساخت مسکن کنند. به نظر می‌رسد که این تغییرات بیشتر به ضرر مردم تمام خواهد شد.
     
    صدیقی در نهایت تأکید کرد: همه این مشکلات در نهایت باعث می‌شود که ساخت مسکن برای بسیاری از افراد دشوارتر شود و بازار مسکن با بحران‌های جدیدی روبرو گردد. این تصمیمات قطعا به کاهش ساخت مسکن منجر خواهد شد و در نهایت اثرات منفی خود را بر زندگی مردم خواهد گذاشت. ما در مجلس تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا شرایط بهتری برای مردم فراهم کنیم و مشکلات موجود را حل نماییم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما